Fantje pri Hamann Motorsport nas že nekaj časa dražijo s svojim programom za nadgradnjo fenomenalnega BMW M2. Videli smo že skoraj vse razen paketa aerodinamičnih dodatkov. Danes je na ogled prav slednji.

Hamann Motorsport je že nekaj časa nazaj pokazal svojo prvo izvedenko BMW M2. Sedaj se je nemški predelovalec odločil, da pokaže izgled celotnega BMW M2 projekta in priznati je treba, da jim je uspelo!

Kot je razvidno iz fotografij je Hamann BMW M2 tokrat prejel paket aerodinamičnih dodatkov, ki zaobjema sprednji spojler, ki se razteza čez celotno širino vozila in popestri izgled sprednjega odbijača z velikimi zračnimi odprtinami. Opcijsko je na voljo tudi spojler iz ogljikovih vlaken, ki še nekoliko popestri celoten izgled.

bmw-m2-hamann-aero-kit (3)

Na boku vozila se takoj opazi nove stranske aerodinamične pragove, ki se zanimivo zaključijo pri zadnjih kolesih. Platišča, ki jih malček nosi so Hamann Anniversary Evo in so v zelo atraktivni modri barvi. Na zadku je nameščen nov spojler, zadnja svetila pa so nekoliko zatemnjena. Med izpušnimi zaključki izpušnega sistema Hamann se hvali zanimivo oblikovan nov difuzor, kateri M2 res pristoji.

Seveda k Hamannovi predelavi spada tudi nadgradnja moči. BMW M2 tako po posegu nemškega predelovalca prejme dodatnih 50 konjskih moči in 65 Nm navora, ki jih razvije originalni 3,0-litrski vrstni šestvaljnik. Skupaj torej proizvede kar 420 konjskih moči in 530 Nm navora, kar je glede na velikost avtomobila več kot dovolj.

Kdor bo želel tematsko naravnati tudi notranjost vozila bo lahko uporabil Hamannove prevleke za stopalke.

Očarljivec vas čak v spodnji galeriji.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code