Prikaži kategorije
Domov / Modeli / BMW M3 / Atraktivni Black Sapphire BMW M3 z HRE P104 platišči
BMWBLOG-Black-Sapphire-Metallic-BMW-M3-with-HRE-P104-Wheels-in-Satin-Black-Image1 (5)

Atraktivni Black Sapphire BMW M3 z HRE P104 platišči


Kljub temu, da se bo proizvodnja za F80 M3 kmalu ustavila, verjamemo, da bo le-ta še dolgo prevzemal poglede mimoidočih.

Dejstvo je, da se konec proizvodnje za model F80 M3 kmalu približuje. A to ne pomeni, da bo bil ta kmalu pozabljen, prav nasprotno, še kar nekaj časa bo prevzemal poglede mimoidočih.  Primerek, ki vam ga predstavljamo danes je odet v Sapphire Metallic barvo zunanjosti, poleg tega pa prepriča z aluminijastimi platišči HRE P104 in dodatnimi karbonskimi dodatki. Pod pokrovom motorja najdemo učinkovit 3,0-litrski BMW TwinPower Turbo motor s 431 ”konji” ter 486 Nm navora. BMW M3 te generacije stotico doseže v zgolj 4,1 sekunde! Končna hitrost se sicer konča pri elektronsko omejenih 250 kilometrov na uro. Kjub temu, da videz prepriča že v osnovi, se najdejo lastniki, ki si želijo nekaj več atraktivnosti.

BMWBLOG-Black-Sapphire-Metallic-BMW-M3-with-HRE-P104-Wheels-in-Satin-Black-Image1 (10)

Ta BMW M3 je opremljen s HRE P104 aluminijastimi platišči, dodali so mu pa tudi nekaj karbonskih dodatkov. Proizvajalec HRE je eden izmed boljših v svojem poslu, prav vsi izdelki pa se lahko pohvalijo z veliko mero natančnosti, kvaliteto in uporabo najbolj trdnih in lahkih materialov. Spredaj so dimenzije 20×8.5, zadaj pa 20×10.5. Ker so v Satin Black barvi, se odlično dopolnjujejo z zunanjostjo avtomobila in tako zagotovoijo še bol agresiven videz. Najdemo tudi karbonski zadnji difuzor in spojler, nameščen kar na prtljažnih vratih.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×