Prikaži kategorije
Domov / Novice / Nova sezona Top Geara je pred vrati: z novimi Bavarci leta 2014
m6gc

Nova sezona Top Geara je pred vrati: z novimi Bavarci leta 2014


Top Gear nas je nekoliko podražili z objavo fotografij iz snemanja novih epizod za dvaindvajseto sezono te najbolj priljubljene avtomobilistične oddaje na svetu.

Kaj lahko pričakujemo v novi sezoni od bavarskih vozil? Do sedaj sta bila M4 in i8 zelo lepo opevana, tudi iz strani Clarksona, ki s hvaljenjem sicer zelo varčuje, manjkali pa ne bodo tudi drugi BMW-ji, ki so z letom 2014 obnovili ali na novo zgradili svojo slavo.

i8-topgear

Med najnovejšimi fotografijami iz njihove spletne strani sta tudi M6 Gran Coupe in BMW i8, s katerimi bo sveta trojica odkrivala meje zmogljivosti. Z M6 so se odpravili v okolje, kjer se takšen luksuznik in tehnološko napreden avtomobil ne znajde pogosto. Odpeljali so ga na prašen, grob teren v… Avstralijo! Kaj pa i8, no ta se ni odpravil v takšne ekstremne pogoje, vendar bo brez dvoma tudi to zanimiv del epizode. Mnenje o bavarskem hibridnem športniku je spisal Clarkson že nekaj mesecev nazaj, posnetek pa nam bo na voljo šele v prihajajoči sezoni. Mi že komaj čakamo, pa vi?

m6gc-topgear

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×