AC Schnitzer ni znan le po platiščih, njihovo oblikovanje in posodobitve zmogljivosti dosegajo nivoje najvišjih standardov in želja strank, tokrat pa vam vseeno predstavljamo le zbirko njihovih najnovejših platišč.

Prvotno je bila zbirka predstavljena na ženevskem avtomobilskem salonu 2015, AC Schnitzer AC1 serija pa je sedaj dobila še svojo galerijo. Kot boste opazli v nadaljevanju so platišča uporabljena na novem kabrioletu serije 2, X4 in Gran Coupeju serije 4.

ac1-wheels

AC Schnitzer AC1 platišča so na voljo v dimenzijah: 18, 19, 20, 21, 22 in celo 23 palcev, v antracitu ali dvo barvnih različicah. Zasnova predstavlja v osnovi dvojno napero z oporniki in obliko trapeza v središču platišča, v sredini pa je AC Schnitzer seveda vgradil tudi svoj peterokotni logotip.

ac-schnitzer-ac1-bmw (6)

Poleg AC1 platišč, nemško tuning podjetje ponuja tudi 20 palčno različico lahkega kovanega platišča. Ta kolesa tehtajo vsak od 10-10,5 kilogramov, ali približno 30 odstotkov manj kot konvencionalno lito platišče. Na voljo je v 21, 22 in 23 palčnih velikostih, lahko AC1 tridelno kovano platišče pa se uporablja predvsem za dirke. Različne različice platišč se prilegajo skoraj vsem aktualnim modelom BMW in MINI.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code