Začele so se dostave novega BMW serije 3, na spletu pa smo zasledili ta primerek v črni barvi.

Nekaj primerkov nove serije 3 smo že zasledili na spletu, večinoma v testih in primerjavah pri znanih avtomobilističnih medijih, prvega pa smo opazili tudi že pri nas v Sloveniji. Pa vendar do sedaj nismo ‘v živo’ videli še nobenega primerka v črni barvi, zato nam je bila ta fotogalerija izjemno zanimiva. Takoj opazimo kako dobro črni seriji 3 pristojijo povsem nove, temnjene zadnje luči v kombinaciji z velikimi dvobarvnimi platišči, kompletnim M Sport paketom ter dvema zaključkoma izpušnih cevi.

Zanimiva je tudi specifikacija notranjosti, kjer lahko vidimo sedeže in spodnji del armature v oranžnem usnju, ki je kombinirano s temnim lesom. Morda to ni ravno kombinacija, ki bi jo mi obkljukali pri svojem idealnem BMW G20 serije 3 pa vendar ne moremo reči, da izgleda res slabo. Tudi spisek dodatne opreme je zagotovo zelo dolg, saj lahko že takoj opazimo marsikaj. Od električnih sedežev s spominsko funkcijo in gretjem, do nadgrajenega Harman Kardon zvočniškega sistema ter seveda že prej omenjenega oranžnega usnja.

Čeprav iz fotografij ni razvidno avtor navaja, da je na sliki različica 330i z dvolitrskim turbo bencinskim motorjem, ki proizvaja 258 konjskih moči in bo pri nas že v osnovi stal precej zajetnih 45.300€.

Fotograf: bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code